Sairaala- ja lääketeollisuuden pesuratkaisut

Tarjoamme räätälöidyt pesulinjat elintarviketeollisuuden lisäksi myös sairaalan tai lääketeollisuuden käyttöön. Saat energiatehokkaat ratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Valmistamiemme pesulinjaratkaisujen kohdalla energiatehokas pesu tarkoittaa koko pesulinjan energiatehokkuuden optimointia. Pesulinjat ovat optimoitu niin vedenkulutuksen, pesuaineen käytön, kuin roskien poiston osalta. Esipesun, varsinaisen pesun ja huuhtelun jälkeen tapahtuva roskien poisto takaavat paitsi laatikoiden puhtauden, myös energiatehokkaan pesun.

Hygieeniset pesulinjastot

Tarjoamme sairaaloiden ja lääketeollisuuden käyttöön:

  • Pesulinjat
  • Laatikonkäsittely

Kysy kustannusarviota

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous mahdollisimman pian. Annamme vastauksen nopeasti. Kaikki asiakkaamme saavat juuri heidän tiloihin ja tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pohjaranta Oy
Köörnummentie 4
27800 SÄKYLÄ

Y-tunnus: 0894764-5
Puh: 028670674

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pohjaranta Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Pohjaranta Oy Köörnummentie 4 27800 SÄKYLÄ info@pohjaranta.fi