Elintarvikehygienia toimialojen mukaan

Pohjaranta tarjoaa pesulinjastoratkaisut toimialakohtaisesti. Tarjoamme ratkaisut elintarvike- ja lääketeollisuuden koneiden sekä laitteiden suunnitteluun, valmistukseen ja huoltoon. Keskitymme asiakkaidemme yksilöllisten järjestelmien ja rakenneratkaisujen toteutukseen. Asiakkaitamme ovat liha-, leipomo-, kala-, juoma-, vihannes- ja makeisalan yritykset. Yhtiömme on perustettu vuonna 1992. Tuotantotilamme sijaitsevat Satakunnassa, Säkylässä. Henkilöstömme koostuu kokeneista ja taitavista alansa ammattilaisista. Yhteistyöverkostomme kumppanit ovat omien alojensa erityisosaajia.

  • Lihan- ja kalanjalostus
  • Meijerit
  • Leipomot
  • Sairaala- ja lääketeollisuus

Räätälöidyt pesulinjaratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan

Kartoitamme asiakkaamme tarpeet, teemme layout-suunnitelmat ja toteutamme tarpeiden mukaiset laite- ja koneratkaisut, energiatehokkaat pesulinjat. Pesulinjoihimme sisältyvät tarvittaessa myös laatikonkäsittelyratkaisut. Uudet pesulinjamme käyttävät aiempaa vähemmän pesuaineita ja niiden vedenkulutus on minimoitu entisestään.

Laatikonkäsittelyratkaisumme parantavat asiakkaittemme laatikoiden käsittelyä, siirtoa ja varastointia. Meillä on pitkä kokemus laatikonkäsittelyn suunnittelusta ja toteutuksesta suomalaiselle elintarviketeollisuudelle. Automatisoitu laatikonkäsittelyjärjestelmämme tehostaa rutiinitoimintoja, säästää kustannuksia ja parantaa siten tuottavuutta.

Olemme kotimainen valmistaja ja elintarviketeollisuuden ratkaisutoimittaja. Ota yhteyttä, meidän kanssamme on helppoa asioida.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pohjaranta Oy
Köörnummentie 4
27800 SÄKYLÄ

Y-tunnus: 0894764-5
Puh: 028670674

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pohjaranta Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.