Muut koneet

Tekstiilinvärjäyskone

Pohjaranta-tekstiilinvärjäyskoneen suunnitteluun on osallistunut teatteri- ja oopperapuvuston ammattilaisia useista maista. Se on kompaktin kokoinen, ja sen värjäysohjelmat ja monipuolisesti aseteltavat parametrit mahdollistavat värjäysprosessien toistamisen, antaen käyttäjälle mahdollisuuden luovaan ja kokeelliseenkin tekstiilivärjäämiseen.

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä

VÄRJÄYSKONEEN OMINAISUUDET

DM 200 -tekstiilinvärjäyskone voidaan ohjelmoida viidellä vakio-ohjelmalla. Vakio-ohjelma sisältää vedenlämpötilan, pyörimisnopeuden, värjäysajan ja vesimäärän. Vakio-ohjelman arvoja (lämpötilaa, aikaa ja pyörimisnopeutta, sekä lisätä vettä) voidaan muuttaa ennen käynnistystä tai koneen käydessä. Tekstiilinvärjäyskone voidaan pysäyttää ja käynnistää kesken ohjelman. Pysähdyksen aikana voidaan kannet avata ja tarkkailla värjäämisen edistymistä, ja sitten jatkaa tarvittaessa ohjelmaa. Värjäyskoneella onnistuu noin 12 m2 kangasmäärän turvallinen värjäys kerralla.

  Esite

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pohjaranta Oy
Köörnummentie 4
27800 SÄKYLÄ

Y-tunnus: 0894764-5
Puh: 028670674

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pohjaranta Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.