Muut pesukoneet

Tarjoamme käteviä pesuratkaisuja myös elintarvikkeiden kuljetusastioille, altaille, IBC-konteille sekä matoille.

MONITOIMIPESUKONE MULTIWASHER

MultiWasher on suunniteltu pesemään kuljetus- ja varastointiastioita kustannustehokkaasti. MultiWasherin investointikustannukset ja tilantarve ovat pienet. Sen adapterivaunut ovat suunniteltu antamaan optimaalinen pesutulos ja pysymään itse puhtaina. Saat monitoimipesukoneen avaimet käteen -ratkaisuna tarpeesi mukaan räätälöitynä. Esimerkkejä toteutetuista adapterivaunuista:

 • Mollavaunut
 • Pinottavat altaat
 • Siivilälevyt
 • Jäädytysalustat
 • Muovilavat
YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä

ALTAIDENPESUKONE CONTAINERWASHER

ContainerWasher on mollavaunujen ja pinottavien altaiden pesuun suunniteltu pesukone. Automaattinen mollanpesu takaa korkean hygienian jokaisella pesukerralla kustannustehokkaasti. ContainerWasher säästää aikaa ja työvoimakustannuksia, vettä ja energiaa.

IBC-KONTIN PESUKONE

Kauttamme saat myös ammattimaiset ratkaisut nestemäisten aineiden säilyttämiseen ja kuljetukseen tarkoitettujen IBC-konttien pesuun. IBC-kontit vaativat tarkkaan hiotut ja automatisoidut ratkaisut.

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä

MATONPESUKONE

Pohjaranta Carpet washer Mod 2300 kehitettiin toimistojen mattojen ammattimaista pesua varten. Sen automatisoitu syöttö helpottaa pesutyötä huomattavasti, mahdollistaen sen, että pesijä voi hoitaa muita asioita, kun mattopesu on käynnissä. Pesuainetta käyttävä liotusallas pitää huolen siitä, että pesutulokset ovat hyvät.

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pohjaranta Oy
Köörnummentie 4
27800 SÄKYLÄ

Y-tunnus: 0894764-5
Puh: 028670674

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pohjaranta Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.