Pesulinjat ja laatikonkäsittely

Meillä on vankka kokemus pesulinjastojen sekä laatikonkäsittelyjärjestelmien suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta. Toimitamme lääke- ja elintarviketeollisuudelle pesukaapit, tunnelipesukoneet ja toimivat laatikonkäsittelyratkaisut kustannustehokkaasti.

  Leipomolaatikon pesu ja käsittely:

PESULINJAT

Tunnelipesulinja on tarkoitettu tuotteille, joita pestään jatkuvasti suuria määriä. Näitä ovat leipomoiden leipäkorit ja leipälaatikot, kypsytystarjottimet, lihalaatikot, kuljetuslaatikot, sisäisen kierron laatikot jne. Tunnelipesukone puhdistaa pestävän tuotteen sen liikkuessa pesuvaiheesta toiseen täysin automaattisesti. Pesutunnelissa pesuvaiheita ovat pinon purku, esipesu, pesu, esihuuhtelu, huuhtelu, desinfiointi, kuivaus ja uudelleen pinoaminen käsin koskematta.

  Laatikkopesulinja:

  Munakennojen ja välilevyjen pesula:

  Transbox-pesulinja:

Laatikkovarastojärjestelmät

Laatikkovarastojärjestelmissä puskuroidaan likaisia laatikoita ennen pesua ja puhtaita kuivia laatikoita pesun jälkeen. Kehittämämme älykäs PLV-varastojärjestelmä tasaa puhtaiden, kuivien laatikoiden syöttöä tuotantoon. Kulutuksen mukaan laatikoita joko puskuroidaan PLV-varastoon, puretaan sieltä, tai syötetään PLV-varaston ohi suoraan tuotantoon. PLV-varastojärjestelmä varastoi laatikoita ”first in – first out” -periaatteella, jolloin ensimmäisinä varastoon tulleet laatikkopinot otetaan ensimmäisinä käyttöön. Tällä periaatteella estetään seisovan varaston pölyyntymisongelma.


Laatikonkäsittelyratkaisuihimme sisältyvät myös pinokuljettimet, yksittäisten laatikoiden kuljetinradat, kattoradat, pinoajat ja pinonpurkajat ja syöttölaitteet esimerkiksi pakkauskoneille tai -pöydille. Laatikonkäsittelyratkaisumme optimoivat asiakkaidemme laatikoiden käsittelyn, siirron ja varastoinnin, ja parantavat tuottavuutta. Toivottu määrä puhtaita ja kuivia laatikoita oikeassa paikassa, silloin kun niitä tarvitaan.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pohjaranta Oy
Köörnummentie 4
27800 SÄKYLÄ

Y-tunnus: 0894764-5
Puh: 028670674

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pohjaranta Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.