Muut pesukoneet

Tarjoamme käteviä pesuratkaisuja myös elintarvikkeiden kuljetusastioille, altaille, IBC-konteille sekä matoille.

MultiWasher on suunniteltu pesemään kuljetus- ja varastointiastioita kustannustehokkaasti. MultiWasherin investointikustannukset ja tilantarve ovat pienet. Sen adapterivaunut ovat suunniteltu antamaan optimaalinen pesutulos ja pysymään itse puhtaina. Saat monitoimipesukoneen avaimet käteen -ratkaisuna tarpeesi mukaan räätälöitynä. Esimerkkejä toteutetuista adapterivaunuista:

  • Mollavaunut
  • Pinottavat altaat
  • Siivilälevyt
  • Jäädytysalustat
  • Muovilavat

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä

ContainerWasher on mollavaunujen ja pinottavien altaiden pesuun suunniteltu pesukone. Automaattinen mollanpesu takaa korkean hygienian jokaisella pesukerralla kustannustehokkaasti. ContainerWasher säästää aikaa ja työvoimakustannuksia, vettä ja energiaa.

Kauttamme saat myös ammattimaiset ratkaisut nestemäisten aineiden säilyttämiseen ja kuljetukseen tarkoitettujen IBC-konttien pesuun. IBC-kontit vaativat tarkkaan hiotut ja automatisoidut ratkaisut.

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä

Pohjaranta Carpet washer Mod 2300 kehitettiin toimistojen mattojen ammattimaista pesua varten. Sen automatisoitu syöttö helpottaa pesutyötä huomattavasti, mahdollistaen sen, että pesijä voi hoitaa muita asioita, kun mattopesu on käynnissä. Pesuainetta käyttävä liotusallas pitää huolen siitä, että pesutulokset ovat hyvät.

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä

Jaa

Köörnummentie 4, Säkylä
Pohjaranta Oy
Köörnummentie 4
27800
SÄKYLÄ
www.pohjaranta.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Pohjaranta Oy
Köörnummentie 4
27800
SÄKYLÄ