Pesulinjat ja laatikonkäsittely

Meillä on vankka kokemus pesulinjastojen sekä laatikonkäsittelyjärjestelmien suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta. Toimitamme lääke- ja elintarviketeollisuudelle pesukaapit, tunnelipesukoneet ja toimivat laatikonkäsittelyratkaisut kustannustehokkaasti.

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä Leipomolaatikon pesu ja käsittely:

Tunnelipesulinja on tarkoitettu tuotteille, joita pestään jatkuvasti suuria määriä. Näitä ovat leipomoiden leipäkorit ja leipälaatikot, kypsytystarjottimet, lihalaatikot, kuljetuslaatikot, sisäisen kierron laatikot jne. Tunnelipesukone puhdistaa pestävän tuotteen sen liikkuessa pesuvaiheesta toiseen täysin automaattisesti. Pesutunnelissa pesuvaiheita ovat pinon purku, esipesu, pesu, esihuuhtelu, huuhtelu, desinfiointi, kuivaus ja uudelleen pinoaminen käsin koskematta.

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä Laatikkopesulinja:

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä Munakennojen ja välilevyjen pesula:

YouTube-kanava Pohjaranta Säkylä Transbox-pesulinja:

Laatikkovarastojärjestelmissä puskuroidaan likaisia laatikoita ennen pesua ja puhtaita kuivia laatikoita pesun jälkeen. Kehittämämme älykäs PLV-varastojärjestelmä tasaa puhtaiden, kuivien laatikoiden syöttöä tuotantoon. Kulutuksen mukaan laatikoita joko puskuroidaan PLV-varastoon, puretaan sieltä, tai syötetään PLV-varaston ohi suoraan tuotantoon. PLV-varastojärjestelmä varastoi laatikoita ”first in – first out” -periaatteella, jolloin ensimmäisinä varastoon tulleet laatikkopinot otetaan ensimmäisinä käyttöön. Tällä periaatteella estetään seisovan varaston pölyyntymisongelma.

Laatikonkäsittelyratkaisuihimme sisältyvät myös pinokuljettimet, yksittäisten laatikoiden kuljetinradat, kattoradat, pinoajat ja pinonpurkajat ja syöttölaitteet esimerkiksi pakkauskoneille tai -pöydille. Laatikonkäsittelyratkaisumme optimoivat asiakkaidemme laatikoiden käsittelyn, siirron ja varastoinnin, ja parantavat tuottavuutta. Toivottu määrä puhtaita ja kuivia laatikoita oikeassa paikassa, silloin kun niitä tarvitaan.

Jaa

Köörnummentie 4, Säkylä
Pohjaranta Oy
Köörnummentie 4
27800
SÄKYLÄ
www.pohjaranta.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Pohjaranta Oy
Köörnummentie 4
27800
SÄKYLÄ